Zanussi

zanussiprofessional.com

Dito esikäsittelylaitteet

Laajasta valikoimastamme löytyvät mm. yleiskoneet, vihannesleikkurit, sauvasekoittimet, kutterit sekä lukuisia muita tuotteita. Kaikki tuotteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja hygienisyyteen sekä helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Magistar ja FCF uunit

Luotettavia kiertoilmauuneja joiden käyttäminen on vaivatonta, FCF uunien lämpötila on asetettavissa 300°C asti ja kosteutta lisäätään kätevästi 5 portaisen kosteudensäädön ansiosta. Magistar sarja puolestaan tarjoaa laajan valikoiman uuneja eri toimintatasoilla ja automaatioasteella, joista jokainen on myös varustettu automaattisilla puhdistusohjelmilla. Valikoimaan kuuluvat kosketusnäytölliset ja ohjelmoitavat Magistar TS yhdistelmäuunit sekä digitaalisella näytöllä varustetut Magistar DS yhdistelmäuunit ja niinikään digitaalisella näytöllä varustettu Magistar DI kiertoilmauunit.

Ravintolalaitesarjat

Valikoimaan kuuluvat mm. liedet, parilat, rasvakeittimet ja grillit, joilla ruoanvalmistuksen tehokkuus on huipussaan. Snack 600 sarjan tuotteet on suunniteltu pienimmille ammattikeittiöille, kun taas EVO 700 & 900 palvelevat suurempien keittiöiden tarpeita.

Astianpesukoneet

Zanussi Professional astianpesukoneet tunnetaan pitkästä käyttöiästä ja toimintavarmuudesta. Mallistosta löytyvät pöydänalus-, kupu-, korikuljetin- sekä patapesukoneet. Jokaisessa tuoteryhmässä on useita vaihtoehtoja eri ominaisuuksilla.

Nau Maxi -kaapit

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylmäkaapit on myös varustettu kätevällä digitaalisella näytöllä. Jää- ja pakastekaappien tilavuudet ovat joko 670 L tai 1430 L. Molemmat on varustettu GN 2/1 ritilöillä. Kaapeissa on 75 mm paksu syklopentaanieristys, joka takaa ympäristöystävällisen sekä energiatehokkaan kylmäsäilytyksen.

Pikajäähdytyskaapit

Takaamalla tehokkaan jäähdytyksen cook & chill menetelmän mukaisesti, pikajäähdytyskaapit mahdollistavat ruoan säilytyksen pitkään ilman ravintoarvojen menettämistä. Kaappien kapasiteetti vaihtelee 10 - 180 kg. Valikoimista löytyy myös mallit pikapakastusominaisuuksilla.