Turbochef

turbochef.com

Turbochefin suorituskyky suhteessa laitteen kokoon on hämmästyttävä! Esimerkiksi High h Conveyor 2020™ -malli on vain reilut 50 cm leveä, mutta siinä valmistuu halkaisijaltaan 30 cm:n pitsoja jopa 60 kappaletta yhdessä tunnissa. Tai lohiateria 4,5 minuutissa. Tai 8 pakastekananugettia 5 minuutissa.

Hurjan tuotantovaudin takana on monta eri tekniikkaa. Yhtenä tärkeimmistä ovat kypsymistä nopeuttavat mikroaallot. Tämän patentoidun järjestelmän ansiosta tuotteet kypsyvät jopa kymmenen kertaa nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä. Ravintoloitsijoille ja ammattikeittiössä työskenteleville Turbochefin vähäinen tilantarve yhdistettynä ennennäkemättömään valmistusnopeuteen merkitsee resurssien parempaa hyötysuhdetta – toisin sanoen enemmän tuottoa entistä nopeammin.
Sama tekniikka, joka nopeuttaa valmistusta, varmistaa myös loistavan laadun. Turbochef-uunissa tuotteet kypsennetään eräänlaisella ”kiertoilmapatjalla”, jossa vallitsevat ihanteelliset paisto-olosuhteet. Tämä pitää huolen siitä, ettei tuote pääse kuivumaan kypsennyksen aikana.

Käyttäjät rakastavat Turbochefiä myös sen helppokäyttöisyyden takia. Uuniin on mahdollista ohjelmoida jopa 256 (määrässä on mallikohtaisia eroja) erilaista ruoanvalmistusohjelmaa. Annosten valmistus tapahtuu nappia painamalla -Turbochef hoitaa loput. Uunin toimintaa ohjaavat ohjelmoitavat reseptit varmistavat myös annosten tasalaatuisuuden. Toinen ammattikäyttäjän arvostama asia on uunin monipuolisuus. Turbochef paistaa, paahtaa, grillaa ja ruskistaa. Sillä on ilo valmistaa niin pitsaa, täytettyjä patonkeja, kalaa, kanaa kuin maistuvia jälkiruokiakin.

Helppo sijoittaa, ei ylimääräisiä investointeja

Pöytämallinen Turbochef-uuni ei vaadi paljon tilaa ja on helppo sijoittaa ruoanvalmistuspisteisiin, joissa tilan ja henkilöstön määrä on rajallinen, esimerkiksi kortteliravintolaan, myymälään tai ruokalaan. Säästyt myös ilmastointijärjestelmään tehtäviltä lisätöiltä, koska Turbochef on varustettu sisäänrakennetulla katalysointijärjestelmällä, jonka ansiosta keittiön ilmastointi voidaan hoitaa pienin kustannuksin. Uuneille on myönnetty ominaisuudesta UL®-sertifiointi.

Turbochef on myös energian tehohyödyntäjä! Lämpösäteily ympäristöön on minimaalista, koska kaikki energia siirtyy suoraan ruokaan. Käytön jälkeen Turbochef menee valmiustilaan (standby), jolloin energiansäästö kokonaisuudessaan voi olla 40 % tai jopa enemmän perinteisiin laitteisiin verrattuna. Tästä huolimatta uuni on heti valmiina käyttöön, myös valmiustilassa.

Ota yhteyttä myyntimme, niin kerromme lisää edustuksistamme: 09 720 6860 tai myynti@restalaite.fi