Sveba Dahlen

sveba.com

SVEBA DAHLEN

Sveba Dahlen - resepti menestykseen

Pohjoismaiden johtava toimija Sveba Dahlen on tiennyt jo vuodesta 1948 lähtien, millä keinoin paistoalan yritykset voivat parantaa tulostaan oikeiden laitevalintojen avulla. Menestysreseptissä on kolme pääainesta: upeita annoksia tuottavaa huippulaatua, rahassa mitattavaa tehokkuutta sekä päivittäistä työtä helpottavia ominaisuuksia. Siksi Sveba Dahlen pystyy tarjoamaan markkinoiden parhaita kokonaisratkaisuja erilaisiin yrityksiin pienistä pitserioista suuriin teollisuuslaitoksiin.

Kaiken taustalla on innovatiivisuuteen nojaava missio. Sveba Dahlenissa keksittiin vuonna 1964 monitasoinen kiertoilmauuni, joka mullisti tavan paistaa suuria määriä kerralla. Ja vuosi toisensa jälkeen Sveba Dahlen on kehittänyt laitteisiinsa yhä uusia ammattipaistajien arvostamia ominaisuuksia.

On yllättävää, kuinka paljon positiivisia asioita oikein valittu uuni voi tuoda tullessaan. Esimerkiksi sen avulla voidaan selkeyttää työnkulkua, parantaa työolosuhteita, säästää kuluja, nopeuttaa palvelua ja lisätä työtyytyväisyyttä. Toisin sanoen leipoa entistä parempaa liiketoimintaa!

Sveba Dahlenin pitsauunista ei lämpö karkaa

Pitsojen valmistaminen on nyt nostettu uudelle tasolle! Sveba Dahlen P-sarjan uunien loistava lämmöneristys tuottaa tasaisen lämpötilan koko uunitilaan ja säästää kustannuksia. Saat täydellisen lopputuloksen pienemmällä energiankulutuksella. Tasaisessa kypsennyslämpötilassa pitsoja ei tarvitse siirrellä paiston aikana, mikä helpottaa työtä etenkin kovassa kiireessä. Työtä nopeuttaa myös älykäs SD-hipaisunäyttö, johon voit ohjelmoida paistoaikojen aloituksen ja lopetuksen kerralla koko viikon ajaksi. Näin uuni on aina oikean lämpöinen ja valmiina, kun on aika aloittaa paisto.

Eristystekniikalla, tuplalasilla ja lämpösensoreilla aikaansaadulla lämmönpitävyydellä on myös suuri merkitys työskentelyolosuhteisiin. Kun uunia ei tarvitse aukoa jatkuvasti, huonelämpötila pysyy työntekijöiden kannalta miellyttävänä. Käyttömukavuutta lisäävät myös kevyesti aukeava luukku ja paiston aikana viileänä pysyvä kahva, josta saa pitävän otteen.

Ota yhteyttä myyntimme, niin kerromme lisää edustuksistamme: 09 720 6860 tai myynti@restalaite.fi