Josper

jospergrill.com

Josper patentoi maailman ensimmäisen uunigrillin

Josper on ratkaissut, kuinka uunigrilli saadaan kestämään äärilämpötiloja tavalla, mihin mikään muu valmistaja ei ole kyennyt. Varmista siksi, että valitset aidon Josperin. Vain Josperin käyttämät materiaalit ja menetelmät kestävät huippukorkeat lämpötilat ja lämmön aiheuttaman laajemisen ilman haitallisia seurauksia. Siksi voit käyttää valmistuksessa jatkuvaa, 300-350 C:n lämpötilaa, joka tuottaa jäljittelemättömän grillatun lopputuloksen. Useat muut merkit eivät pääse näin korkeisiin lämpötiloihin, jolloin kypsennys tapahtuu osin keittymällä.

Ainutlaatuinen uunin alaosan suppilomuoto ja ilmanottojärjestelmä lisäävät turvallisuutta ja vähentävät hiilenkulutusta. Säästö hiililaskussa on niin merkittävä, että se maksaa laitteen hinnan takaisin jopa kolmessa vuodessa. Ammattilaisena vaadit laitteelta ennen kaikkea nopeutta ja laadukasta, tasalaatuista lopputulosta. Josper täyttää molemmat vaatimukset. Josperin kanssa pääset kokeilemaan uusia kypsennystekniikoita ja luomaan erilaisia makumaailmoja asiakkaittesi nautittavaksi.

Patentointi on myös tae laitteen kestävyydestä. Josper-uunigrillin materiaalit ja jokainen yksityiskohta on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä vaativissa lämpötiloissa. Tätä laitetta käytät ongelmitta vuodesta toiseen.

Josper-uunigrillin saat Suomessa vain meiltä. Ota yhteyttä, niin kerromme siitä lisää.