Distform

www.distform.com

Espanjalainen Distform on luonut loistavia ratkaisuja ammattikeittiöihin jo yli 20 vuoden ajan. Yrityksen johtoajatuksena on sitoutuminen asiakkaaseen. Löytää ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi auttaen yritystäsi menestymään paremman tuottavuuden, tehokkuuden ja kilpailukyvyn kautta. Jatkuva tuotekehitys ja laaduntarkkailu on tehnyt Distformista yhden arvostetuimmista brändeistä teollisten keittiölaitteiden saralla.

MyChef-uunien rajattomat mahdollisuudet

Maksimoi keittiön tilankäyttö ja minimoi energiankulutus MyChef-uunin avulla. Saat saman tuotantokapasiteetin puolessa siitä tilasta, jonka tavalliset uunit vievät. Kypsennystapoja tässä tilaihmeessä on lähes rajattomasti: grillaus, höyrytys, paisto, gratinointi…vain mielikuvitus on rajana.

MyChef-uunien Multi-chamber-menetelmän ansiosta voit valmistaa useita erilaisia ruokia samaan aikaan. Unohda puolityhjinä lämmitettävät uunit ja monien uunien rivistö. Tarvitset vain yhden MyChef-uunin koska sen modulaarisuuden ansiosta voit antaa eri ruokalajeille niiden tarvitsemat säädöt ja valmistaa ne omissa paistokammioisssaan yhtä aikaa. Uunisi käyttöaste paranee, mikä merkitsee selvää kustannussäästöä. Puhumattakaan siitä, että kokkien työ keittiössä helpottuu merkittävästi. MyChef-uuneissa on monta muutakin herkullista ominaisuutta. Esimerkiksi TSC-teknologia, joka nostaa kypsennystarkkuuden uudelle tasolle! Tämä Distformin patentoima tekniikka takaa tasaisen lämpötilan 0,2 asteen tarkkuudella. Siksi saat aina täsmälleen haluamasi kypsennystuloksen.

Valitse sinulle sopivin malli tilaa-, aikaa ja rahaa säästävistä Distform-uuneista. Lue lisää esitteestä ja pyydä meiltä tarjous jo tänään.