Suunnittelu

Suunnittelemme ammattikeittiöitä, ammattilaisille

Toteutamme kestäviä, toiminnallisia ja tilaa tehokkaasti käyttäviä keittiökokonaisuuksia, jotka ovat suunniteltu parhaaseen mahdolliseen tuottavuuteen.

Tarvitsetko keittiön uutta ravintolaa varten tai harkitset nykyisen uusimista? Suunnittelemme kaiken alusta loppuun ilman lisäkustannuksia.

Alan johtavaa asiantuntemusta

Sinulla saattaa olla käsitys siitä, mitä keittiösi vaatii. Et kuitenkaan ole varma, miten toteuttaa fiksuin ratkaisu käytettävissä olevaan tilaan? Käänny keittiösuunnittelijan Riku Keräsen puoleen.

Riku räätälöi tarjouksemme ja varmistaa, että saat toimivimman ratkaisun juuri sinun keittiöösi. Vierailtuaan tilassa käytännön arviointia varten, Riku laatii konseptisuunnitelman, jossa keittiösi tarpeet ja meidän asiantuntemuksemme yhdistyvät.

Ota Rikuun yhteyttä

Laatu & ympäristö

Teemme kumppaneidemme kanssa jatkuvaa yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää entistä ympäristöystävällisempiä ammattikeittiöitä. Toimittamamme laitteet täyttävät EU:n CE-standardit, sekä terveys- ja turvallisuusvaatimukset.

Lisää suunnittelu­palveluistamme

Soita tai lähetä sähköpostia ja pyydä lisätietoja. Saat henkilökohtaisen vastauksen asiantuntijoiltamme. Selvitetään yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Sähköposti: restalaite@restalaite.fi
Puh: (09) 720 6860