Restalaite

Toimiva ammattikeittiö on monen osan summa. Me Restalaitteella toteutamme keittiökokonaisuuksia, jotka ovat suunniteltu korkea tuottavuus edellä. Toimitamme ja ylläpidämme alan johtavat keittiölaitteet. Räätälöimme suunnitelmasta käyttöönottoon  keittiöitä ravintoloiden, kahviloiden, hotellien ja muiden suurkeittiöiden tarpeisiin.

Jo yli kolmen vuosikymmenen ajan olemme toimittaneet kansainvälisten tuotteiden parhaimmistoa Suomen keittiöihin. Jokaisen Restalaitteella suunnitellun keittiön tavoite on sama - ylittää odotuksesi.

Pacojet 2 PLUS ja Pacojet Junior

Kiinnostunut Pacojet 2 PLUS tai Junior malleista?

Saat ne yksinoikeudella vain Restalaitteelta. Perehdy tuotteisiin painamalla nappia ja ota meihin yhteyttä!

Pacojet

Pacojet kuppi- tai teräsarja

Tarvitseko Pacojet tarpeisiisi lisää kuppeja tai uuden terän?

Meiltä saat uudet kuppi- ja teräsarjat edullisesti.


Varaa etätapaaminen

Voit varata etätapaamisen myyntitiimimme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.

Suunnittelu

Tuotannollisten tavoitteiden maksimointi ja tilatehokkaat ja ergonomiset kokonaisuudet. Jokainen Restalaitteella toteutettu keittiö suunnitellaan ammattitaidolla toiveidesi mukaan.

Tuotteet

Toimitamme ja huollamme tuotteita yli 60 tarkoin valitulta johtavalta valmistajalta, kuten Zanussi, Manitowoc Foodservice, Middleby Marshall (Turbochef), Roundup ja Smeg.

Palvelut

Luotettavat ja pitkäikäiset laitteet ovat toimivan keittiön lähtökohta. Koko Suomen kattava verkostomme huoltaa, ylläpitää ja toimittaa varaosat valikoimamme laitteisiin.