Restalaite

Toimiva ammattikeittiö on monen osan summa. Me Restalaitteella toteutamme keittiökokonaisuuksia, jotka ovat suunniteltu korkea tuottavuus edellä. Toimitamme ja ylläpidämme alan johtavat keittiölaitteet. Räätälöimme suunnitelmasta käyttöönottoon  keittiöitä ravintoloiden, kahviloiden, hotellien ja muiden suurkeittiöiden tarpeisiin.

Jo yli kolmen vuosikymmenen ajan olemme toimittaneet kansainvälisten tuotteiden parhaimmistoa Suomen keittiöihin. Jokaisen Restalaitteella suunnitellun keittiön tavoite on sama - ylittää odotuksesi.

Suunnittelu

Tuotannollisten tavoitteiden maksimointi ja tilatehokkaat ja ergonomiset kokonaisuudet. Jokainen Restalaitteella toteutettu keittiö suunnitellaan ammattitaidolla toiveidesi mukaan.

Suunnittelu

Tuotteet

Toimitamme ja huollamme tuotteita yli 60 tarkoin valitulta johtavalta valmistajalta, kuten Zanussi, Manitowoc Foodservice, Middleby Marshall (Turbochef), Roundup ja Smeg.

Palvelut

Luotettavat ja pitkäikäiset laitteet ovat toimivan keittiön lähtökohta. Koko Suomen kattava verkostomme huoltaa, ylläpitää ja toimittaa varaosat valikoimamme laitteisiin.